2013-11-05

Ny antagning

Från och med januari har vi fått förskoleplats. Jag, Nour och Joar var där i fredags och hälsade på och avdelningen verkar vara bra med erfarna och rutinerade pedagoger. Kanske lite små lokaler men istället är de ute både förmiddag och eftermiddag. Fortfarande tycker jag att det är jobbigt att hon inte ska vara hemma med mig och kan inte riktigt komma ihåg varför hon nödvändigtvis måste börja. Världsbästa ungen min. 
 


3 kommentarer:

Ulrika sa...

Kära vännen min, var så länge sen jag var inne och läste här. Njuter av de underbara bilderna och finstämda funderingarna. Som bilden här, med glaset. Å, man vill ju äta upp henne! Och lillebror Joar som jag räknar ut är 3 månader, vilken goding. Så fina barn. Din text andas tacksamhet tycker jag. Över barnen och samvaron med dem, vardagen, små stunder av egen tid. Stor kram till dig bästa Martina, som fortsätter att dela med dig, så glad för det.

Martina sa...

Å vad glad jag blir att du är här inne och lämnar en kommmentar. Har länge tänkt skriva några rader till dig. Saknar dig och din familj. Nour pratar fortfarande om tåget som vi sov på och Simon och Freja som åt glass och godis :)

Ulrika sa...

:) Saknar er också! Därför är det så gott att gå in här och få en liten virtuell dos åtminstone.