2011-10-11

En fråga

Hörrni, alla stickare och virkare! Nu när Nour snart börjar växa ur alla hemgjorda plagg. Ska vi skicka tillbaka dem så att ni kan förlänga ärmar och mösskanter eller ska ni helt enkelt göra nya...?

8 kommentarer:

Hanna sa...

Vad behöver hon?

Bibi sa...

Jag stickar ny kofta. Storlek?

Martina sa...

Hanna: Dina saker är lite svåra att växa ur. Det skulle vara några flodhästbarn dårå eller valyngel ;) Men om du har virkabstinens så kommer hon snart behöva ny mössa och vantar.

Bibi: Du kan ju sticka på en förlängning när du kommer hit och hälsar på :) Än så länge passar koftan, lite korta ärmar bara vilket bara är bra eftersom hon har händerna i munnen hela tiden.

Bibi sa...

Men jag VILL sticka en kofta...

Hanna sa...

Men apmössan (med tillhörande vantar) är fortfarande för stor?

Martina sa...

Bibi och Hanna:
Jaha ja på det viset :) Ska kolla vad hon har för storlek.

Hanna:
Apmössan är för lång, den skulle passa bättre om hon hade några dreads att fylla upp med, men det är lite klent med hår än så länge. Apvantarna måste jag i ärlighetens namn säga att jag inte sett på ett tag. Förmodligen har de hamnat i det andra skåpet i väntan på kallare tider och nu är det ju kallare tider... Ska inspektera saken imorgon :)

Nina sa...

Det är ju så svårt att veta hur stor hon är nu. Du måste nog komma hit och hälsa på så jag kan mäta henne och peta lite :D

Hanna sa...

Håller med Kaninan!