2012-01-19

Sjukling

Hm. Nour var väldigt ledsen igår. Jag skyllde på tänderna men när vi kom hem hade ett kraxigt litet monster flyttat in i hennes bröstkorg. Strax efter att hon somnat för kvällen så vaknar hon och kräks, och gråter, hostar och kräks igen. Stackars liten. Och stackars oroliga första-gångs-föräldrar. Idag var vi till vårdscentralen för att lyssna på lungorna, kika i öronen och ta blodprov. Vi fick ett recept på luftrörsvidgande med oss hem. Mycket vanliga biverkningar: darrningar. Vanliga: Ökad hjärtfrekvens. Hjärtklappning. Huvudvärk. Muskelkramp.
Än så länge står flaskan oöppnad.

4 kommentarer:

Mormor sa...

Oj, oj, oj, stackars liten.
och stackars fösta-gångs-förädrar.
Hoppas att hon kryar på sig fort.
kram

Sara sa...

Men usch och fy, stackars lilla Nour! Hoppas hon mår bättre snart! Brukar ge ljummet vatten när Stella har hosta och jag inte vill ge hostmedicin med hemska biverkningar. Ångbad kan man försöka med om man har lugn bebis. Och sen kan man tänka att för varje vaknatt har man en mindre kvar, och att man lär sig nya saker när ungen är sjuk så att man förhoppningsvis ser tecknen och fixar det bättre nästa gång. KRAM

Nina sa...

Stackars er och liten. Hon blir säkert bättre snart. Krya och kram!

Martina sa...

Mormor:
Ja tack, snart är hon piggelin igen.


Sara:
Tack för råden! Vatten verkar lindra och nu är det snart bra igen. Imorse sov hon länge och ikväll verkar hon inte hosta lika mycket, så kanske det blir en lugnare natt. Kraaam!


Kanina:
Tack tack!